Spirituele Informatie

Webdesign | DT Advisering | info@dt-advisering.nl |

Spiritual Wisdom | Ans Corbee | anscorbee@quicknet.nl |

Welkom
Wie ben ik
Spirituele Artikelen
Reiki 1 + 2
Groep Artikelen
Links
Gastenboek
Muziek
Laatste Nieuws
Persoonlijk Woord

Algemene Voorwaarden

Wie ben ik

Hallo, ik ben Ans Corbee

Ik ben een Hollandse en ik heb ook nog 15 jaar in Australië gewoond. IK ben met Reiki in contact gekomen door mijn zus die woont in Australië.

Door Reiki werd ik geestelijk ‘’herboren’’ en mijn hele leven is er positief door veranderd. Mijn eigen HOGE ZELF ‘Andrea’ is mijn tweeling ZIEL en mijn Levensbegeleidster en mijn Gids en mijn Engelbewaarder en mijn vriendin, ze is voor mij alles omvattend en ik ben nooit meer alleen, want ik heb altijd contact met haar. Ik weet nu dat ik op Aarde moest komen, om over mijn eigen bewustwordingsproces te schrijven.

Mijn Website heb ik ook compleet samen met Andrea mijn Hoge Zelfbewustzijn en vergeet niet het waarheidsbewustzijn gedaan. Ik moest DE oerwaarheid weten, voordat wij er samen over konden schrijven en dit is een uniek geschenk. IK weet nu dat het Universeel GELOOF al perfect is, moest ik bewust van zijn. Door mijn Hoge Zelf te accepteren, werd alles IN mij ook geactiveerd en ik STA open voor alles. Ik ben er heel dankbaar voor om dit bewustzijnsproces te mogen meemaken en om weer herenigd te zijn met mijn complete inner ZELF. Dank U Universeel GELOOF ik weet nu dat ieder Mens geheel zelfstandig gecreëerd is en met geloven en vertrouwen iedereen zijn eigen inner zelf ermee activeert.

Ik schrijf nu ook over mijn eigen hoge zelf bewustzijn Andrea, omdat ik het zo geweldig vind dat Andrea nu zo bewust in mijn leven is gekomen. Ik weet nog dat ik een Workshop deed speciaal om mijn eigen hoger zelfbewustzijn te activeren. Dit was zo ontroerend voor mij, want ik dacht dat ik altijd met mijn Gids Andrea had gesproken, ik zei bedankt Andrea je hebt mij zo goed geholpen en toen zei Andrea mijn ‘’gids’’ IK ben je eigen HOGE ZELF, dit vond ik zó mooi, ik was er heel ontroerd van, ik had al jaren contact met mijn hoge zelf bewustzijn gehad en ik wist dit niet. Het is een hele innerlijke verrijking voor ONS leven samen.

Daarom helpen wij nu ook anderen om contact te maken met hun eigen hoge zelf bewustzijn, dit gaat via Andrea veel makkelijker, De levenslessen ben ik ook gaan begrijpen omdat ik mij er ook in verdiepte, dit is geestelijk bewust worden en dit heeft mij veel ophelderingen gegeven. Mijn hele leven is een verrijking geweest, omdat ik nu veel bewuster IN het leven sta en ook makkelijker kan relativeren, zodat ik problemen ook direct aanpak. Ik moest eerst zelf begrijpen, dat ik zelf de baas was over mij zelf en dat ik zelf verantwoordelijk was voor mijzelf.

Ik ben een Reiki Master Teacher, ja dat is een titel, maar dan moest ik wel eerst meester zijn over mijn eigen emoties en meester zijn over mij zelf en boven problemen te staan en openstaan voor een andere manier van denken. Ik heb werkelijk alles wat ik kon bedenken getransformeerd naar positief, totdat ik een plof hoorde en toen was het klaar. Ik begrijp, als je zuiver bent, je ook je waarheid Bewustzijn activeert, dit is ook zo bij mij gebeurd, want ik moest de werkelijke oerwaarheid weten, anders kon ik er niet over schrijven en dit was voor mij een moeten geworden. Onze website is duidelijk en met simpele woorden beschreven, zodat iedereen dit kan begrijpen. Het gaat om DE inhoudt niet om perfectie, want DE waarheid is perfect. Alles wat je leest op internet, weet en voel je direct of dit de waarheid is of niet. Spiritualiteit hoef je niet te bestuderen, bevestigingen komen uit je eigen waarheidsbewustzijn. Ik wil mijn Spirituele Familie van het Licht bedanken voor hun SQ geestelijke wijsheid.

Hart groet Ans

Dit is een pentekening die Wanda uit Australië in een meditatie van mijn hoge zelf Andréa gemaakt heeft. En dit is meditatief en intuïtief getekend en dit was ook heel speciaal om mee te maken.